Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2020. április 19. 21:13 - Incel Percek

Évi 1. - Csodák márpedig nincsenek

Tyhühű, itt aztán lesz minden. Elégedetlenség, csalódottság, követelőzés, empátiahiány, hisztéria, mindez három hónapban. Hurrá, elmondhatom magamról, hogy volt már valaha párom! Csak ez annyira nem hurrá, mint kéne.

Megmondom őszintén, nem nagy kedvvel írom ezt a bejegyzéssorozatot. Semmi olyan nincs benne, amit nem merek leírni. Ha már Brigivel kapcsolatban ilyen részletesen és őszintén nyilatkoztam, akkor Évivel sem lesz más a helyzet. Nem, egyszerűen kimerítő volt ez a 3 hónap, nem akarom feleleveníteni. Mégis megteszem, már csak a saját magam kedvéért is, hátha egyszer elolvasom még és érdekesnek találom majd pár év múlva.

Nos, történt az, hogy az előző bejegyzésekben többször említett kereskedelmi munkámat otthagytam. A végén rettentő jól jártam, mondvacsinált leltárhiányra hivatkozva az utolsó havi béremet tulajdonképpen meg sem kaptam. Mivel diplomám van, adódik a dolog, hogy most már bizonyítva, hogy nem büdös a munka és pályakezdő sem vagyok, fel is vesznek most már szellemi munkakörbe, emberi fizetésért... ennek megfelelően kikötöttem egy folyamatos 12 órázós gyárban, ahol bírtam egy hétig, majd jelentkeztem jelenlegi melóhelyemre. Itt már csak 8 órát kell dolgozni, de cserébe 4 műszakban, mindezt nettó 200-ért. Nem csodálatos dolog a vadkapitalizmus? Jó, cserébe a 8 órából valójában 7:15-öt dolgozok le, az is iszonyat mód tinglitangli dolog és nem feltétlenül erre gondol az ember gyár címszó alatt, de attól még elkeserítő.

Nos, üzemorvosi vizsgálatra egy másik városba küldtek át, a fejvadászcég központi irodájához. A papírok kitöltése során lépett be Évi a helyiségbe. Szerelem volt első látásra - hehe, nem. Nagyon nem. Sőt, szerelem részemről később sem alakult ki, erről nem is sokára írok. Olyan nő, akiről nem mondod meg, hogy hány éves, mert összességében 30-nál többnek nem tűnik, de annál kevesebbnek sem bizonyos vonásai miatt. Alkatra nagyon enyhén duci. Értem ez alatt, hogy tényleg nagyon enyhén. Se mérleg, se colstok nem volt nálam a 3 hónapunk alatt, de nagyjából 70-75 kilóra saccolnám 165 centire. Sok nőies nincs a testében, amiről persze sokat nem tehet, legalábbis nem az ő hibája, hogy a melle valószínűleg levehető, csak vagy elfelejti felvenni, vagy elhagyta évekkel ezelőtt. Arcra viszont jó, ha átlagosnak nevezzük. Az a fajta, akiben nincs semmi nagyon visszataszító, csak minél tovább nézed, annál kevésbé vonzó. Rendben, nevezzük átlagosnak. Ami viszont nagyon nem jött be már ekkor sem, az az, hogy kényszeres pofázhatnékban szenved. Már rögtön az első percekben feltűnt, hogy mindenhez van mit hozzáfűznie, de ez többnyire nem merül ki inkoherens közhelyeknél, kéretlen okoskodásoknál és érdektelen személyes témáknál többen. Évit ugyanoda vették fel, ahova engem, ugyanazért jött, amiért én is.

Volt egy frappáns ötlete az irodavezetőnek, aki amúgy csak ekkor méltóztatott közölni, hogy az orvosi rendelő másfél kilométer sétára van a szakadó esőben: menjünk együtt a dokihoz. Na neeee, gyerekek, ne basszatok már ki velem. Édes faszom. Ennek az idiótának a marhaságait hallgassam órákon át? Ezt nyilván nem mondtam, és azt se mondhattam, hogy ja bocs, én nem arra megyek, mert mégis, merre mentem volna? Egy nagyon lelkes ...tőlem mehetünk együtt hagyta el a számat. Útközben aztán úgy vettem észre, egész jó fej a csaj, és az is kiderült róla, hogy idősebb nálam 6 évvel (én vagyok 27, ő 33). Elkezdtük egymást szekálni, hülyéskedni a másikkal, a másik két lány, akivel pedig az orvosnál találkoztunk, megkérdezte:

-Ti amúgy együtt vagytok?
-...még nem.

Hát igen. Mindent egy lapra tettem fel, a körülmények is sorsszerűen jók voltak, és másnap ahogy ráírtam a kamu Facebook-profilomról, örömködve írta, hogy ezt várta előző este óta. Lesz egy barátnőm. Lesz? Á, ugyan, ezt nem lehet elrontani, persze, hogy lesz!

Lelövöm a poént még egyszer: tényleg lett is. Na de milyen? Egy pszichopata, egy egomán, önsajnáltató, mártírkodó, rámenős, lelki beteg nő, aki 3 hónap alatt megtört még jobban. Mielőtt még nagyon belemegyünk a részletekbe, elmesélnék egy apróságot. A csaj vadidegenek előtt elkezdte mesélni élete legszemélyesebb részleteit. Megkérdezte, hogy miért olyan furcsa, hogy amikor elhunyt a nagyapja, amit sose tudott feldolgozni, akkor terápiára járt miatta és szanatóriumba vonult? Hogy ő sose talált munkát, hogy 7 éve nincs se párja, se munkája. És egy pillanatra együttéreztem vele. Hát ez a csaj nagyon hasonló hozzám, és úgy nem mellékesen szexuálisan is ki van éhezve. Hogy a könnyű préda vagy a szellemi összetartozás ígérete hajtott jobban, nem tudom.

Azt tudom, hogy őszinte, mindent elsöprő vonzalom soha nem alakult ki, az én vele akarom összekötni az életemet érzés pedig két nap után múlt el. Ehhez képest, ugye emlékszünk, Brigiért meg voltam bolondulva, Lilla miatt pedig két hónapig voltam öngyilkosság-közeli állapotban. Meglepődünk, hogy nem tudtam már őszintén örülni? Vészmadár a szomszédblogon nagyon jól összefoglalta a villanyvasutas hasonlatával. Ha gyerekként sosem kapsz meg egy játékot, azt lehet, hogy felnőttként be tudod szerezni, de már nem lesz olyan őszinte az örömöd több év(tized) várakozás után. Ennyi idő alatt az agyad lemond róla, rábeszéli saját magát, hogy nem kell az neked. Ami meg nem kell, hát annak nem is fogsz örülni.

Az első pár napban 0-24 chateltünk, végig vigyorogtam, élveztem, hogy ennyit tud beszélni valaki, hogy a csipkelődésünkön nem sértődünk meg, megvan a közös hang és ráadásul a szex is szóba jött igen gyorsan. (Ezzel kapcsolatosan hazudtam. Mégis, hogy a picsába ne hazudtam volna szerinted? Majd elmondom neki, hogy 26 évesen azt se tudom, merről kell nézni a női nemi szervet, mi? Bár ő talán az a nő lett volna, akit ez nem zavart volna, de az orosz rulett nem jó játék.) És már ekkor jöttek a jelek, hogy itt valami nem stimmel, hogy ő a női mivoltával valami különleges teremtménynek érzi magát, hogy vele nem lehet bárhogyan beszélni, de az is egyértelmű volt, hogy valami nem fasza a toronyban.

Évinek én voltam az igazi a saját bevallása szerint. Azt is tudom, hogy amikor elváltak útjaink, ő nagyon kibukott. A helyzet? Az, hogy nagyon nem tud ez engem meghatni. Én is kibuktam már nő miatt nem egyszer, de ezzel senki nem foglalkozott, többnyire azt kaptam meg, hogy ne rinyáljak, meg örüljek, hogy a seggemen lyuk van és az legyen a legnagyobb bajom, hogy az ég adta egy világon nem kellek senkinek és vélhetően egyedül, nyomorúságosan fogom leélni a tyúkszaros életemet. De hát ilyen a ronda férfiak élete, mit lehet tenni? Ez a világ rendje. Hogy hogyan szolgált rá főhősünk a szakításra, a soron következő kettő? három? öt? epizódból megtudjuk.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incelpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr8015624594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2020.04.20. 07:30:45

Zsák a foltját. Ezt már én is megkaptam. (Lidiás sztori)

De ez nekünk nem vigasz. Azonban jelez valamit. Vész írta nemrég, hogy a fajtánknak is csurranhat-cseppenhet valami. (kivéve nekem :) ) De a kérdés, hogy ki az akit "kapunk".

De mindezzel együtt őszintén gratulálok neked, hogy legalább valami összejött, hovatovább "igazinak" tartott téged. Nyertél, legalább tapasztalatot, legalább azt a két napot az elején, ami még jó volt, vagy annak tűnt. Tekints arra, építkezz, táplálkozz abból.

Ok, ízetlen, kőkemény száraz kenyeret kaptál, de legalább kaptál valamit. Nekünk ezt is értékelnünk kell. Nekem már az is "siker" ha visszaköszön 1 nő, ha legalább arra méltat, hogy az alapvető udvariassági formulát betartja velem szemben, ha köszönök . Ehhez képest te tovább jutottál. Jó-jó más nyomora nem vigasz.

Örülök, hogy jelentkeztél. Hemivel és Vésszel jókat szoktunk dumálni.

Hemi12 2020.04.20. 17:31:45

Ja, hiányoztak már az írásai nekem is. :)
Pont akkor hagyta abba, amikor elkezdtem olvasni.

Szerintem sem olyan vészes eddig a sztori.
Mármint nyilván nem egy romkom alapanyag, de szerintem is lehet belőle építkezni.
Az eddigiek alapján jopbb, mint a semmi.
Aztán lehet, hogy mégsem az, kíváncsi vagyok a folytatásra!

Incel Percek 2020.04.22. 21:19:42

Nyertem? Hát, mit mondjak. Egy érzelmek és vonzódás nélküli kapcsolat nem nagy győzelem. Persze tudom, hogy ez már nagy szó számunkra, de a legszomorúbb az egészben, hogy itt a vonzalom nem a külsőn, hanem a belsőn múlt. Még rosszabb, mint amikor ránézel egy emberre és azt mondod, hogy menthetetlenül néz ki.

Egyébként látom, hogy érkezett ide is pár komment, meg változott is pár dolog, például Hemi, a te képedben lett egy "új" olvasóm (üdv!), te pedig, Lucius, látom, indítottál blogot. Hmm, az az igazság, a munkahely is lefoglalt, Évi is, meg voltak itt más dolgok is, amik miatt ingerem sem volt arra, hogy írjak, vagy hogy egyáltalán felnézzek ide. Mondom, kb. teljes érzéktelenség lett rajtam úrrá, se jót, se rosszat nem tudok érezni. Vágyaim, akarataim nincsenek. Már az elfojtott, tehetetlen düh is elszállt belőlem. Megszűntem emberi lénynek lenni, mondjuk így - és persze így a blogommal szemben is elvesztettem az érdeklődésemet. Most egy kicsit kezdek észhez térni, talán megint lesz néhány téma, de ugyan miért írjam le azt ezer meg egy alkalommal is, amit elsősorban Vészmadár nálam sokkal frappánsabban leír?

lucius01 2020.04.23. 11:04:36

"kb. teljes érzéktelenség lett rajtam úrrá, se jót, se rosszat nem tudok érezni. Vágyaim, akarataim nincsenek. Már az elfojtott, tehetetlen düh is elszállt belőlem."

"Lídiává" váltál.

Sajnos helyzetünknek ez a következménye. Okozata.

Hemi12 2020.04.25. 22:23:22

@Incel Percek:
Helló! :D
Fura ez, mert nem vagyok annyira új, karácsony előtt óta olvaslak. :)
És kiolvastam a blogod, szóval egy ideig napi program voltál, így nem is tűnt fel, hogy még nem találkoztunk nagyon real time-ban.
Amúgy nekem is van blogom, ha érdekel.

ja, Vész megnehezíti az írást, mert mindig végig kell pörgetnem a blogját gondolatban, nehogy olyat írjak, amit már leÍrt.
Szerencsére te inkább az életedről és az érzéseidről írsz, de neked is vannak általános gondolataid, amiket remélem nem koppintok le.
Ha igen, akkor bocsi, néha a saját írásaimat is elfelejtem, szóval nem plagizálok, csak felejtek. :D

Incel Percek 2020.04.30. 11:20:14

@lucius01
Írtam kommentet a két blogodon, inkább azokon válaszoltam. Ja meg láttam, hogy küldtél üzenetet is itt, amivel annyi a baj, hogy elvileg csak emailre jön, a bloghoz tartozó címet pedig (hatalmas meglepetésre!) nem használom sehol, figyelni se szoktam, csak tök véletlen, unalomból léptem be.

@Hemi12
Na, király, kb. pont karácsony környékén tűntem el! :D Láttam a blogodat, de olvasgatni még nem nagyon volt időm és alkalmam-lehetőségem. Céges buszon meg munkahelyen inkább nem olvasgatok ilyen tartalmakat, szerintem nem kell ecsetelnem ennek a miértjeit.

Koppintani? Na most itt ez azért lehetetlen, mert ha megfigyeled, az ebben a témában írók túlnyomó többsége ugyanazokat a gondolatokat fogalmazza meg egymástól teljesen függetlenül. Hogy most ezt általános igazságok, tényfeltáró oktatás vagy személyes emlékek formájában írja le, az már másodrangú. Az események láncolata, az érzelmi kiégés, a valósággal szembeni közöny szinte mindenkinél megegyezik. Vészmadár kivétel, na de persze, hogy kivétel, hiszen ő nem incel. De az ő gondolataiban is megjelenek a közös motívumok, mindössze egyetlen eltéréssel: ő ember tudott maradni. Nem egy érzelmek nélküli, kiégett ösztönlény, aki semmiben nem leli már örömét. Sőt ő inkább egy Chadlite, még ha nem is vallja be.

Hmm, úgy beszélek rólad, Vészmadár, mintha ezeket nem olvashatnád, de nem mondtam semmi sértőt szerintem. Remélem. :D

lucius01 2020.04.30. 11:41:05

@Incel Percek: "Az események láncolata, az érzelmi kiégés, a valósággal szembeni közöny szinte mindenkinél megegyezik."

Persze, hiszen ez az objektív valóság. Sokan tagadják, mind azt, hogy objektív lenne, mind azt, hogy valóság. Pedig sajnos így van, ez az igazság.

Lídia is dettó ilyen. Ez ember specifikus dolog, nemcsak a férfiakra vonatkozik.

Nős öcsém is szarul látja helyzetem okát. Mint minden kívülálló.
süti beállítások módosítása