Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2019. június 13. 20:49 - Incel Percek

Azok a bizonyos igények

Lekőadni a zigényeket, oszt lesz párod! - hangzik az örökbecsű azoktól, akiknek soha semmi bajuk nem volt a társkereséssel és a leghalványabb fingjuk nincs, miről beszélnek.

Tényleg csak egyetlen homokszem van ebben a gondolatmenet-gépezetben: ha valaki leadja az igényeket (teljesen mindegy, hogy külsőre, intelligenciára, személyiségre, modorra, bármi egyébre vonatkozó igényekről beszélünk), akkor onnantól kezdve csak kényszerből lesz a ki-nem-szemeltjével. Annak meg, ha bátorkodhatom megkérdezni: mi a retkes fittyfene értelme van? Igen, lesz valakije az illetőnek... akivel még nyomorúságosabb lesz az élete, mint egyedül, hiszen vonzódni nem lesz képes a... mondjuk erős túlzással, hogy párjához. Külön tetszik, hogy az emberek többnyire a külsőre értik ezeket a leadandó elvárásokat, majd ha halkan megjegyzi valaki, hogy ez felszínes gondolkodásra utal, akkor nekiesnek falkában, igazi ösztönlényekként.

Tegyük fel, hogy valaki ezekből a külsőre vonatkozó elvárásokból lead (még kimondani is nevetséges). Játsszuk el, hogy engedek Tonnadonna nyomásának, és most boldog párkapcsolatban élünk. Ha egy engem nem hogy nem vonzó, hanem szó szerint taszító nővel leállok, nem lennék frusztrált, nem lennék ingerült, nem lenne bennem semmi keserűség, egy csapásra megszűnne minden problémám. Nos... nem. Micsoda meglepetés! Ráadásul ugye még én lennék a szemétláda, mert szegénykémet -egyemismegaszívit!- átverem... Értelemszerűen csak a külső vonatkozására tértem ki a dolognak. Erre pofon egyszerű különben a magyarázat: akivel természetre, intelligenciára, életvitelre nem illik össze az ember, azzal le se áll, teljesen egyértelmű. Viszont ha már itt tartunk, nekem is lenne egy kérdésem, ezúttal nem költői. Ha lelki összeférhetetlenségre hivatkozva teljesen magától értetődő, hogy nem kezd valaki mással, akkor miért kellene teljességgel taszító párral összejönnie egy sikertelen férfinek? Nem akarok nőgyűlölőnek tűnni (egyébként is, a szó jelentését se értem, mert nagyon paradox dolog - de ahogy mondani szoktam, lesz ebből is bejegyzés), de érdekes módon a nőknek előjoga külső alapján szelektálni, férfiaknak meg kötelességük leállni azzal is, aki a legkevésbé sem tetszik nekik, ha nem akarnak egyedül maradni. Legalábbis a GYK-s közösségből kiindulva; persze kérdéses, mennyire szabad belőlük kiindulni, de egy intő jelként felfogható mindenképp.

Természetesen értem egyébként, honnan fúj a szél. Vannak, akik listával a kezükben kezdenek párt keresni, amin nem teljesen reális elvárások szerepelnek: ilyen magasság, olyan hajszín, ez a kiegészítő, társadalmi helyzet, konkrét mellméret és társai. Nem mintha ez elsődlegesen nem a nők módszere lenne (mármint nem a mellméret...), de az ilyeneknél valós a probléma és a fenti nagy klasszikus mantra. Csak éppen azt kellene látni, hogy a legtöbb hozzám hasonló sikertelen embernek köze nincs ehhez a bevásárlólistához. Emlékeztetőül beszúrom ide még egyszer az én cetlimet, kifejtve pár szóban minden pontot - hű, meg há, meg hú, milyen jogon vannak nekem elvárásaim?!?!?!

1) Legyen nálam alacsonyabb.
Egyébként ez fordítva a nőkre is igaz, szerintem semmi meglepőt nem írtam eddig.
2) Legfeljebb annyira legyen kövér, mint én.
Először azt akartam írni, hogy legyen minden kiterjedésében kisebb nálam, de egyrészt nevetségesen hangzik, másrészt ide hallom a felhördülést, hogy mégis mit képzelek, én disznóként milyen jogon válogatnék hattyúk meg őzikék közt? Kurva egyszerű a magyarázat, kedves heves vérmérsékletű kolléga-kollegina: én is fogyókúrázok jelen pillanatban is, meg egyébként is, a testalkat nem egy örökös állapot. Lehet, hogy 2 év múlva egyenesen sovány leszek, míg a tip-top modellcsajok ennyi idő alatt nagyobbra dagadhatnak, mint én. És mint azt írtam is: nem arról van szó, hogy topmodell legyen, sőt konkrétan hozzátettem, hogy egész nyugodtan lehet rajta plusz, de azért ne több, mint rajtam.
3) Ne dohányozzon.
Talán nem kell mondanom, miért. Érdekes amúgy megfigyelni, hogy egyesek szerint a 15 kilós túlsúly már undorító, taszító, pfuj, de a dohányzás az tökre rendben van. A legédibb, amikor kijelentik, hogy kövér ember nekik bizony az egészsége miatt nem kell - majd összeállnak egy bagóssal, akinek természetszerűen tízpontos, fasza az egészsége. Gyerekek, jelentsük már ki, hogy a külső miatt érdekes ez a pont - felszínesnek fogtok tűnni továbbra is, de legalább nem röhögtetitek ki magatokat. Egyébként ebben a kitételben még feltételekkel alkuképes is lennék, szóval ha egy nagyon értelmes, nagyon csinos nőről beszélünk, aki mondjuk megérti, hogy autóban, szobában nem keltünk szmogot, talán eltekintenék ettől - de mivel csinos barátnőm az életben nem lesz, ezért így csak elméleti síkon írom ezt.
4) Ne legyen gyereke.
Újabb megosztó téma. Leírom a véleményemet, mert úgyis megszoktam már, hogy rám megy a szardobálás. Szóval van az az elképzelés, hogy az a jó férfi, aki sok nőt meghódít a karizmájával - ugye ennek ellentéte, hogy aki még nem volt nővel huszonéves koráig, az automatikusan lúzer. Az pedig a jó nő, aki nem adja oda magát akárkinek - és akkor, Houston, van egy kis problémánk! Aki huszonévesen már gyerekes, többnyire egyedülálló anyuka, az bizony a lúzer férfi női megfelelője. Tessék, lehet nekem esni ÉRVEKKEL, hogy ez miért nem állja meg a helyét. Ismételten: a „kurva anyád” és a „hülye vagy” nem érvek. Egyébként legtöbben a természetre hivatkoznak, amikor azt mondják, hogy ilyen meg olyan férfi miért nem kell senkinek, de felhívnám a figyelmet, hogy a természetben is a legritkább esetben neveli másik hím kölykét akár nőstény, akár hím. A fenti sorok értelemszerűen nem az elvált, 30-as nőkre vonatkoznak, hanem azokra, akik azt nem tudták megvárni, hogy gumit húzzon a szexi alfácskájuk és most egy balekot keresnek. Lásd még: Roma Anyuka, de hány meg hány ilyet látok én... Egyébként ebben a tekintetben is alkuképes tudnék lenni a 3)-as pontban foglaltaknak megfelelő helyzetben.
5) Ne legyen buta.
Micsoda meglepetés. Leszarom, ki mennyit keres, leszarom, mit dolgozik. Egyetlen dolog érdekel: le tudjon írni helyesen 3 szót egymás után és tudjon értelmesen kommunikálni. Úgy gondolom, semmi kirívó elképzelésem nincs, ezt mindet meg tudom ugrani én is - hiszen mindig az a mantra: csak olyat várj el, amit magad is teljesíteni tudsz. Ez mondjuk már alapjaiban egy iszonyat faszság, mert ha én elvárok valamit, aminek nem tudok megfelelni, de cserébe mutatok olyat, amivel kompenzálok, akkor mi van? Vagy ez mint a nullával osztás, és megborul a világegyetem egyensúlya? 
6) Legyen fehér magyar.
Lásd még: Roma Anyuka, vagy a szintén abban a posztban tárgyalt Vivien. Ez van, nem vonz testileg más rassz, mert  én már csak ilyen köcsög vagyok. Na jó, japán-koreai-kínai mongoloid jöhet, csak hát nem éppen reális.
7) Ne legyen igénytelen.
Az első fogak legyenek jók, ne legyen csipás, ne járjon szakadt nadrágban... meg igazából az egész vonatkozó bejegyzésem erről szól.
8) Ne legyen extrém genetikai betegsége.
A betegségéről persze senki nem tehet, de most őszintén... nem érdekel. Nem szép dolog, de tegye mindenki a szívére a kezét: ti tudnátok vonzódni mondjuk Lizzie Velásquezhez? Na ugye. És itt most nem haverkodásról beszélünk, mert nyilvánvalóan az egy más téma, hanem szerelemről, kapcsolatról, szexualitásról.
9) Legalább egy minimálisan is tudjak hozzá vonzódni.
Számomra érthetetlen, miért szoktak ezen kiakadni egyes önjelölt erkölcscsőszök. Most itt tényleg az az elképzelés, hogy ha már valaki nem néz ki hiper-szuper jól, akkor az beéri a fogatlan, 132 kilós (plusz a ruha súlya), láncdohányos kocsmárosnéval? Nem, nekem is van elképzelésem és fogalmam arról, mi a vonzó, mi tetszik. Csak hát néhány jó képességű szerint ez egyet jelent a darázsderekú címlaptöltelék csajokkal meg a pornókirálynőkkel, holott a nagy lófaszt: csak el tudjam képzelni, hogy hozzáérjek. Aki pedig az első 8 pontban megfelelt, az nagyon, de tényleg, rohadt nehezen tud fennakadni ezen a szűrőn.

Persze ha én itt most valami nagyon felháborítót mondtam, akkor elnézést kérek, hogy élek egyáltalán.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incelpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr6114876002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2019.07.05. 13:03:17

Nem értik, nem akarják érteni a helyzetünk. Ez (is) baj.

Hemi12 2020.02.14. 21:59:34

Nem értem, hogy a külső dolgokkal kapcsolatos elvárások miért szemétségek és felületesek.
Ugyanis a jó külső nem a véletlen műve.
Legtöbbször kemény munka kell hozzá, pláne 20 éves kor felett, amikor már könnyebben hízik az ember.
Ellenben a belső értékek javarészt nem saját teljesítményt, hanem jó családi hátteret és géneket mutatnak csupán.
A külsőt szerintem könnyebb megváltoztatni.
Én úgy gondolom, hogy aki képes valamire, az elvárhatja annak az egyenértékű megfelelőjét.
Például egy jól kereső férfi elvárhatja, hogy egy bombázó legyen a nője.
Ha mondjuk emellett izmos is, akkor elvárhatja, hogy a nője értelmes legyen.
És így tovább.
Nyilván egy férfinál nem akkora baj, ha dagadt, vagyis elvárhatod, hogy a nőd vékonyabb legyen.
Viszont egy csávónál nagyobb probléma, ha csóró, mint egy nőnél.
Szóval szrintem így nézne ez ki ideális esetben.
ja, és rendszerint a nőkl várnak el olyan dolgokat, amin nem lehet változtatni.
Például családi háttér, faszméret, magasság, alapvető személyiség (mondjuk extrovertáltság), stb..
Lefogyni, vagy megizmosodni max 1-2 év kemény munka ezzel szemben.

lucius01 2020.02.19. 06:17:14

"Nem értem, hogy a külső dolgokkal kapcsolatos elvárások miért szemétségek és felületesek."

Azért "felületes" mert az esetek döntő többségében CSAK az számít.

Hemi12 2020.02.20. 01:00:26

@lucius01:
Háááát...
Ja, akkor talán igen.
Bár ez a belső értékekre is igaz lehet.
Engem inkább az basz fel, amikor egyértelmű, hogy mire buknak a nők, mégis váltig tagadják, hogy jobb színben tűnjenek fel.
A külsőn változtatni viszonylag egyszerű, ha valkinek tényleg akkora baj, hogy ronda.
Nekem az volt, ezért változtattam.
Tudod mennyivel jövök be jobban a nőknek?
Semennyivel.
Na jó, ez nem teljesen igaz, de igazából csak annyival vagyok vonzóbb, amennyi plusz magabiztosságot ad a külsőm.
Ha szarrá keresném magam többre mennék csajozás terén.
Csak szerencsére nem csajozok, mert nem ez a fő mozgatórugója jelenleg az életembnek.
Meg úgyis beszpnám végül, ahogy eddig mindig.
És ugye, ha valamit akar egy nő, akkor majd szól.
Eddig nem szóltak, pedig így 23 évesen azért lett volna rá alkalmuk...

lucius01 2020.02.20. 06:33:23

"Bár ez a belső értékekre is igaz lehet."

A jó belső CSAK AKKOR fontos ha jó a külső is. Egyébként nem.

Amiket elvárásként, igényként hablatyolnak a nők, azt csak a jóképűekre értik.

"Engem inkább az basz fel, amikor egyértelmű, hogy mire buknak a nők, mégis váltig tagadják, hogy jobb színben tűnjenek fel."

Igen. Hazugok, vagy ostobák. De mindig lebuknak néhány mondat után.

"A külsőn változtatni viszonylag egyszerű, ha valkinek tényleg akkora baj, hogy ronda."

Nem. Lehetetlen változtatni rajta. Aki nem jóképű, soha nem lesz az. Nagy hízás. vagy fogyás változtat valamit, de nem tesznek vonzóbbá. Az arcod lényegileg ugyanaz marad. Egy Trabant lemosva is Trabant nem Ferrari.

"Na jó, ez nem teljesen igaz, de igazából csak annyival vagyok vonzóbb, amennyi plusz magabiztosságot ad a külsőm."

Jóképű+magabiztos = szuperpasi! jöhet!

Nem jóképű+magabiztos = mire veri ez a nyálát. húzz már el innen!

"Tudod mennyivel jövök be jobban a nőknek?
Semennyivel."

Ez a lényegi igazság.

A nők végletekben gondolkodnak. Kell, nem kell. 0 vagy 100.

Ki merem jelenteni, hogy a világtörténelem folyamán soha senki nem hódított meg nőt. A nő maga dönti el, vonzalma alapján, kit enged magához közel. Ezt pedig ránézésre el tudja dönteni. Nem számít a belső, se így se úgy.

Ha kellesz a nőnek, rohadékként is kellesz, ha nem jössz be neki, lehet akár gyémánt belsőd is, akkor is leszar.

A jó belső CSAK akkor fontos nekik, ha jóképű vagy és bejössz nekik. Csak a jóképű a férfi.

Kérdezz meg bármilyen nőt, mi a véleménye rólad. Fogadok, azt fogja mondani "Rendes, tisztességes EMBER vagy. Nincs veled semmi baj. EMBER vagy a szemében, nem férfi!!!!

Ha az emberi mivoltodat méltatja, akkor semmibe vesz mint férfit. Szexuálisan semennyire nem vagy neki vonzó, azért nevez téged semlegesen embernek.

"És ugye, ha valamit akar egy nő, akkor majd szól.
Eddig nem szóltak, pedig így 23 évesen azért lett volna rá alkalmuk..."

Mindkettő állítás igaz. De egyben bizonyíték is, hogy mennyire értékelnek. Semennyire. Bocs. Üdv a klubban.

Aki jóképű, arra már 14 évesen is tapadnak.

lucius01 2020.02.20. 07:20:17

Amúgy a magabiztosság siker függvénye. Ha sikeres vagy valamiben, akkor abban vagy magabiztos, a korábbi jó tapasztalatok miatt.

Nők terén eleve nem lehet magabiztos a nem jóképű, az állandó pofára esések, visszautasítások miatt. Az alternatíva nélküli végeredmények okán.

Meg lehet játszani, de az mindig izzadtságszagú lesz. A valódi sikerek meglátszanak, formálják a személyiséged, fellépésed, a negatív tapasztalatok is, csak azok ellenkező irányban.

40 évesen, már ránézésre megmondom neked, hogy 1 adott férfi mennyire sikeres (volt korábban) a nőknél.

Gyűlölöm a "kisugárzás" szót. A benyomás jobb kifejezés. Aki nem vonzó, alapból nem kell a nőknek, és nem fog jó benyomást kelteni. Alapból nem kelt, de a pofára esések még inkább rombolják őt.

Hemi12 2020.02.21. 00:02:02

@lucius01:
Aránylag jóképűnek tartom magam, és állítom, hogy nem számít annyit.
A pénz legalább olyan fontos például.
Hány rusnya, de gazdag embernek vannak 10/10-es női?
Jóformán mindnek.
Ha menő foglalkozása van, szintén mind1 az arc.
például az autóversenyzőknek vagy az MMA harcosoknak mindig lesz nőjük, pedig előfordul, hogy rondák és gyakran alacsonyak.
Volt egy időszak, amikor mondhatni tapadtak ráma nők (viszonylag nagy túlzással).
Egyszerre több nővel flörtöltem, és volt, amelyik felajánlotta, hogy ujjazzam meg.
Nem menőzésből írom, csak hogy nagyjából képben legyél, mire gondolok.
Mindennek pedig egyetlen oka volt.
Elhívtam randizni egy 10/10-esnek számító csajt.
A durva az, hogy el is jött.
Aztán nyilván nem lett semmi, de barátok lettünk, és lebeszéltem vele, hogy tegyünk úgy, mintha járnánk, vagy legalábbis, mintha lefeküdtünk volna.
Innentől nem lett volna bajom többé a punciszerzéssel (csak megutáltam a nőket).
Annyit kaptam volna, amennyit akarok.
Előtte ez a szám 0 volt.
Pusztán azért, mert azt hitték rólam, hogy meg tudok fektetni egy kibaszottul dögös, és szociálisan túlértékelt csajt.
Aztán összevesztünk, és nem beszélünk már.
ezzel együtt a csajozási esélyeim újra a nullával egyenlőek.
Pedig nem lettem rondább, sőt.
A nőknek az számít, hogy mire tudnak használni.
Ha pénzed van, nyertél.
Ha jóképű és izmos vagy, szintén.
ha intelligens vagy... talán, de ahhoz zseninek kell lenned.
Ha kedves vagy... akkor mindek feküdnének le veled, a kedvességedet másképp is ki tudják használni.
Majd esetleg, ha apa kell a gyerekiknek.
De akkor is csak úgy, ha azért van lóvéd, meg kecód.
Persze a jó kiállás fontos, meg az, hogy hány nőt dugtálmár meg.
Hiszen ebből tudnak következtetni arra, hogy mennyire vagy hasznos.
Nőt szerezni állítom, hogy nem nehéz... de minek.
Úgysem fog szeretni, csak azt nézi, hogy hasznára vagy-e.
Összességében rohadtul megalázó egy párkapcsolat...

lucius01 2020.02.21. 06:32:42

"Aránylag jóképűnek tartom magam"

Lényegtelen milyennek tarod magad, az számít, a nők milyennek látnak.

"Hány rusnya, de gazdag embernek vannak 10/10-es női?"

Úgy látszik, nem érteted meg miről írtam. A fizikális-szexuális vonzalomról. A gazdagot kívánják? Vágynak rá? Nem ! A pénzére, hatalmára, befolyására vágynak, a magas életszinvonalra. A csávó érintését pedig undorodva viselik el. (a grófné is a jóképű lovászfiúnak adta oda magát örömmel, nem az öreg grófnak)

"Nőt szerezni állítom, hogy nem nehéz..."

A jóképűnek biztos nem. De már az átlagnak is nagyon nehéz, úgy felmentek a (semmire) a nők igényei.

Hemi12 2020.02.21. 13:17:22

@lucius01:

A nők nem hiszem, hogy bármit is kívánnának.
Vagy legalábbis nagyon kevesen vannak ilyenek.
A nők nem élvezetnek, hanem eszköznek tekintik a szexet.
Kivéve talán akkor, amikor már - vagy még - nincs tétje a dolognak.
Vagyis amikor még ráérnek hatalmat/pénzt/biztonságot/géneket szerezni, vagyis úgy 12-18 éves korukig (persze alanya válogatja a pontos életkort), illetve amikor már kicsúsztak az időből 40-végtelenig (lásd: MILF-ek).
Ezek a korosztályok lényegesen jobban hajlandóak normális szexre.
Vagyis olyanra, aminek a puszta élvezet a célja, nem pedig valami mögöttes szándék húzódik a hátterében.

Hááát... lehet, hogy igazad van, de az biztos, hogy amennyiben a nők mégis tudnak szexuális vonzalmat érezni, úgy a hatalom legalább olyan fontos, mint a jóképűség.
meg az izmos test is biztos, hogy nagyon lényeges, ritkán látni csippendéleket, akik girnyók, vagy dagadtak, de jóképűek.
Minden puncinedvesítő regényben olyan férfiak vannak, akiknek hatalmuk van, úgy általában is, de főképp a nő felett.

A nőszerzés alatt nyilván azt értem, hogy megdughatsz egy nőt.
Szeretni azért nem fog egy nő, met kóképű vagy.
Meg úgy általában semiért sem fog.
Vagyis akkor is csak annyit érsz el - már ha tegyük fel igazad van, és a nők kizárólag a jóképű férfiakra buknak -, hogy megdughatod őket trükkök nélkül.
Nem mindegy, hogy azért van veled, mert kóképű vagy, vagy azért, mert gazdag?
De kurva mindegy, szeretni úgysem fog, amint elmúlik az a tulajdonságod, amiért összejött veled szakítani fog.

A nők úgy vannak a férfiakkal,mint a mobiltelefonjukkal: ha jól működik, és menő, hasznos, biztonságérzetet ad, stb., akkor egész nap azzal vannak elfoglalva.
De ha elromlik, akkor gondolkodás nélkül szereznek egy másikat, ami úgy - vagy jobban - működik, mint az előző.
süti beállítások módosítása