Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2019. július 20. 19:45 - Incel Percek

Csak magadat add!

Vagy ne. De inkább ne.

Újabb örökös hazugság, egyben tartalommentes sallang kerül terítékre. Mi az, hogy magamat adjam? Nyilván az erre a magyarázat és a válasz, hogy ne próbálj másnak tűnni, mint aki vagy. Viszont ha a saját éned senkinek nem kell, akkor mit csinálsz? Ilyen-olyan erőltetett jellegeket fel kell venned mindenképpen, ha nem akarsz egyedül megrohadni.

Példa. Ha valaki nem szeret emberek közé járni, az ne erőltesse magára. Ezzel egyet is értek. De ha nem erőlteti magára, akkor megint meg van lőve és azonnal kiesik, mert a nőknél valami teljesen fogyatékos okokra visszavezethetően egyfajta szűrő, hogy ha nincs kiterjedt szociális hálód, akkor biztosan nem vagy képes barátokat se szerezni (ami meg nem tudom, miért fontos egy olyan személynek, akivel egy más jellegű kapcsolatot kívánsz kialakítani, de ne menjünk bele). Csak halkan jegyzem meg, hogy többnyire ez még azoknál is előjön, akiknek van összesen egy, azaz EGY darab barátnőjük. Vagy még csak annyi sem. Aztán mi a helyzet azzal, aki nem magabiztos (és hogy miért nem az, nos arról már írtam egy egész bejegyzést)? Hát az ne próbáljon magabiztosnak tűnni. Ooooké, de ha meg nem is próbál annak se tűnni, akkor meg ugyanúgy kiesik. Akkor itt most mi a logika? Próbálkozzon az ember, de mégse? Próbáljon megfelelni az igényeknek, de mégse?

Az állítás helyesen valahogy így hangzik: csak magadat add, ha a személyiséged megfelel a nők által támasztott elvárásoknak, amit a külsőd is támogat - ha nem nézel ki jól, akkor meg tök mindegy, mit csinálsz; egyébként ha nincsenek meg benned ezek a tulajdonságok természetedből adódóan, akkor megint mindegy, és csak az az elfogadható, ha belülről fakadóan vagy olyan, amilyennek lenned KELL. Csak ezt hosszú leírni minden alkalommal, meg ebből túlzottan süt a felszínesség és a képmutatás, azt meg hát kendőzni kell valahogyan.

Ne, ne add magad, hacsak nem olyan a belsőd és a külsőd (ugyan kit áltatok: főleg a külsőd), mint amit a nők elvárnak. Persze ennek nem mindenki felel meg, és akinek nincs gondja a csajozással, arra alapból nem is vonatkozik ez a lózung. Tehát összefoglalva ott tartunk, hogy akik tényleg megfogadhatnák ezt a tanácsot, azoknak nincs szükségük se biztatásra, se tanácsra; akiknek van, azok számára ez egy iszonyatos, bicskanyitogató hazugság.

Többet nem is tudok és fölösleges is lenne írni a témával kapcsolatosan. Ismételten az elmaradt csütörtöki poszt helyett olvashattad most ezt, remélem, jövő héttől kezdődően vissza tudok állni az eredeti menetrendre.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incelpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr8014972178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2019.07.22. 09:05:25

Kedves Vész! A nem létező evolúciót (ami egy áltudományos álvallás) ne keverd bele a dolgokba.

A vonzó külső objektív, hiába is tagadják a nők. Igaz a Pareto elv, a 80-20-as szabály.

Az önfejlesztés duma a nő szájából, egy kedves lerázós duma. Se így, se úgy nem kell neki az a figura, akinek ezt mondja egy nő. Eleve, ránézésre eldönti, kellesz-e neki, vonzó vagy-e a számára. A többi hablaty.

Azt vettem észre, hogy egy adott férfi vagy 100%-ban kell az adott nőnek, vagy 0%-ban. Nincs köztes "megoldás".

lucius01 2019.07.22. 09:21:18

"Viszont ha a saját éned senkinek nem kell, akkor mit csinálsz?"

Én beletörődtem, elfogadtam, igaz 10 év depresszió után. Akinek esetleg kellesz, kellesz így is, mert vonzónak lát, aki pedig nem talál vonzónak, az depi nélkül sem talál annak. Másrészt minek feszüljek meg olyan valaki kedvéért, akinek semmit sem jelentek se így se úgy.

"Próbálkozzon az ember, de mégse? Próbáljon megfelelni az igényeknek, de mégse?"

A jóképű próbálkozzon, a nem jópasi pedig... húzzon a vérbe. A helyesnek nem kell megfelelni semmilyen igénynek, hiszen őrá van igény. A Ferrarinak meg kell felelnie a vásárlónak? Nem, eleve mindenkinek bejön.... (nem kell külön marketing)

Igazad van, jól látod, az "add magad" duma hatalmas kamu. Ha tanácsot kapsz 1 nőtől, az már régen rossz. Ha bejössz neki, akar téged, nem tanácsokat, lőzungokat barom dumákat nyomat.

De szívesen megkérdezném 1 nőtől aki nekem tanácsokat ad: "Ha mindezeket megcselekszem, összejövünk?" Tuti, hogy NEM lenne a válasz, mert a párkapcsolat nem viselkedés hanem vonzalom alapú. A Vonzalom pedig a külső által kiváltott fizikális-szexuális vonzalom.

Hemi12 2020.02.18. 22:22:33

@lucius01:
A külső abszolút másodlagos.
Ne magadból indulj ki, a férfiak valóban a külsőre és a belső értékekre buknak, illetve különböző perverziókra.
A nők a használhatóságra vannak ráizgulva.
Vagyis ha arra van szükségük, akkor az anyagi biztonság az izgató, ha meg arra, akkor a jó gének.
Ez ennyire egyszerű.
Nem lehet férfi fejjel gondolkodva megérteni a nők viselkedését.
Tudósként kell hozzáállni.

Abban igazad van, hogy nőtől ne fogadj el tanácsot.
Legalábbis olyat ne, amit "tudtosan" ad.
A "jelzéseket" viszont érdemes figyelni.

Az evolúció nem gondolom, hogy hülyeség, de itt inkább az öröklődésről van szó.
Ami ugye nem teljesen ugyanaz.
süti beállítások módosítása