Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2019. augusztus 11. 10:46 - Incel Percek

Minden nőnek más tetszik... tényleg?

Én nem ezt vettem észre. Nem lehetséges, hogy... ki sem merem mondani, de: nekem már megint hazudtak?

Ezer meg egy alkalommal vágták már a fejemhez (és biztosan másokéhoz is), hogy az a férfi, aki úgy gondolja, csak a külseje miatt nem talál olyan párt maga mellé, akivel kölcsönösen vonzónak látják egymást, az valamit nagyon rosszul csinál, mivel minden nőnek más tetszik. Tehát valakinek én is tetszek, aki nekem is bejön. Nem szabad a nőkre úgy tekinteni, mint egy nagy óriás massza-szörnyre, aminek egyetlen agya van, egyetlen gondolkodása, és aminek az egyik felén elhelyezkedő nők ugyanazt látják, mint akik mondjuk ennek a szörnynek a hipotetikus gyomrát alkotják. Jó, hozzá kell tenni, hogy nem pontosan ugyanígy fogalmaztak az észosztók, csak most nyomtam be egy kávét, ami kb. 5 percig felpörget, aztán csak a szívem akar kiugrani majd a helyéről, miközben én ugyanolyan fáradt-álmos maradok, mint előtte voltam.

Na, ezzel az elmélettel egyetlen probléma van: az, hogy hamis. Azaz... végül is látom benne a rációt, csak kissé sarkítva van megfogalmazva. Néhány apró kitételt ezúttal is elhallgatnak, akik ezzel érvelnek. Valahogy így hangozhat az elképzelés fél fokkal realisztikusabban: minden nőnek más tetszik azon férfiak közül, akik vagy szálkásak, vagy izmosak, vagy vékonyak, de ezen felül magasak is; a magasság kisebb súllyal bíráltatik el abban az esetben, ha a férfi vagy nagyon jó testű, vagy görög isteneket megszégyenítő arcú, de a jó test, a jó arc és a megfelelő magasság közül legalább kettőnek érvényesülnie kell. Csak ugye, mint a világtörténelem során már párszor erre volt példa: ez túl hosszú, fárasztó minden alkalommal leírni, meg ugye az áldozathibáztatás jobban jellemzi a mai, nyugati jellegű társadalmat, mint a valós problémamegoldás és az empatikus tanácsadás.

Voltál már fenn társkeresőn? Ha igen, akkor tudod, hogy nem kamuzok: minden nőnél ugyanazok a paraméterek vannak elvárásként megadva. Legalább 175 centi magasság, testalkatra átlagos vagy sportos (én még a kurva életben nem láttam egyetlen csajnál sem olyat, akinek az adatlapja alapján nem azonnali kizáró tényező a lepkefingnyi túlsúly is), arcra meg ugye nem lehet mit írni, de ugyanúgy megy a szelekció e tekintetben is a nemválaszok formájában. És, beszarsz, a Tonnadonna-szintű nők ugyanezeket a paramétereket adják meg kiszemelt kategóriának, mint az instagörlök! És akkor elő is venném az első költői kérdésemet: ha nekem állandóan az van mondva, hogy csak a saját kategóriámban keresgéljek (és ez a kategória szigorúan csak testalkatra vonatkozik), akkor a nőknek miért nem mondja ezt senki?

Említettem sokszor, hogy kereskedelemben dolgozok a felmondási időm lejártáig. Ez egy üzletsor, amin műszaki eladó vagyok. Egy másik üzletben van egy számomra gyönyörű kiscsaj. Derékig érő, nagyon szép szőkésbarna hajú, széles csípővel, szemüveges, arcra amolyan antiszoc művészlélek, vagy még inkább kocka. Igazából ha jól megnézzük, picit férfiasnak mondanám a vonásait, nem az a tipikus darázsderekú nő, és az arca is kissé erősebb. Én egy visszahúzódó ember vagyok; eskü van szerintem az introvertált embereknek egy olyan képességük, hogy már amolyan aura alapján megérzik, ha egy másik ember szintén introvertált. Nos én rajta azt láttam, hogy hozzám hasonló, visszahúzódó lány, ráadásul ahány férfi ismerősömet megkérdeztem, egyöntetűen azt mondták, nem a nagy átlag ideálja. Sokáig gondolkoztam, megszólítsam-e, mert tényleg nagyon tetszett és úgy éreztem, neki tuti nincs senkije és a visszajelzések alapján pont az a fajta, aki tetszhet másoknak is, de nem naponta kapja az ajánlatokat. Talán nem is hetente. Erre mi van? Műszak után látom, ahogy kézen fogva sétálnak a kanjával, aki, mondanom sem kell: ránézésre úgy 180 centi, babaarcú, borostás, szálkásan izmos díszpinty. Uh, szinte felüdülés látni, hogy ő nem pont ugyanúgy néz ki, mint aki után mindegyik nő sorban áll! (De. Pontosan ugyanolyan. Már ugye, ha valakinek nem lenne egyértelmű az iróniám. Mert egyébként el se hinnéd, milyen sokaknak nem sikerül az irónia, a szarkazmus és a valós kijelentések közti határvonalat felismerni.)

Tonnadonna? Hát, ő is megvan. A faszija egy magas, nem túl jóképű, de 5 kilónál több ballaszttal nem rendelkező fickó. Mondjuk ez csak két példa volt, lehet mondani, de tavaly annyira unatkoztam itt a boltban, hogy nagyjából egy héten keresztül írtam a hozzám betérő vagy a kirakat előtt elhaladó párocskák strukturális felépítését. A számok már nincsenek meg, de pontosan az jött ki, amire számítottunk. Összesen egy darab alacsony faszit láttam nővel, ők sem éppen az értelmiségből kerültek ki, túlsúlyos férfi pedig egyetlen alkalommal jelent meg nem nála is ezerszer dagadtabb nővel az oldalán. Aztán ők is elmesélték, hogy a férj sokáig sportolt, aztán lesérült és azóta felhagyott az edzéssel. Nem mintha ez engem olyan rohadt mód érdekelt volna különben, de legalább kiderült, hogy vélhetően ő is egy díszpinty volt megismerkedésükkor.

Kérdezném akkor ismét: hol az a nagy változatosság a nők ízlésének körében? Hol vannak azok a nők, akik ténylegesen a, tegyük fel, dagi pasikhoz vonzódnak, és nem csak kényszerből jópofiznak, leplezve, hogy savanyú a szőlő? Hol vannak azok a sztereotipikusan nyüzüge, szakmunkásbajszos geek gyerekek, akik a bombázó nőjükkel mennek a Balatonra? Meg is válaszolom egyből: sehol. Vagy ha az már változatosságnak számít, hogy az egyiknek a kék szem, másiknak a barna haj, harmadiknak meg mondjuk a kockás has helyett az izmos vádli tetszik a 175+ magas, szálkás vagy más módon, de mindenképpen izmos férfin, akkor elnézést kérek a tudatlanságomért.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incelpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr8215003110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucius01 2019.08.11. 16:28:20

"az a férfi, aki úgy gondolja, csak a külseje miatt nem talál olyan párt maga mellé, akivel kölcsönösen vonzónak látják egymást, az valamit nagyon rosszul csinál"

Hogy-hogynem, mindig a nem jóképű fickók vannak ebben a helyzetben. Akik az idézetedet hajtogatják, érzéketlenek, és nem érdekli őket a problémánk gyökere.

Volt egy srác a gyakorin aki nagyon érdekes dolgot írt. Szomorút, de nagyon érdekeset.

Sorstársunk az illető. Nem kell a nőknek. Próbálkozott mindenütt, zéró sikerrel. Van egy lány barátja, (barátja..., vajon miért csak az?) aki értetlenkedett a sikertelenségén. Ő is nyomta, hogy mindenkinek más jön be, ő is tuti kell valakinek.

Érdeklődve olvastam a sztoriját. A lány barátja segíteni akart neki a becsajozásban. Társkeresőn regizett a fiú képeivel, és ő írogatott lányoknak, az életben is kérdezte barátnőit, barátnői barátnőit, a gyerek fotójával, hogy bejön-e nekik. Szóval a lány barát is mindent megtett, hónapokon keresztül.

A lényeg: fél-egy év után a csaj folyamatosan azzal szembesült, hogy a fiú barátja tényleg a kutyának nem kell. (ahogy neki sem). ÉS MÉG EZUTÁN SEM ÉRTETTE, MIÉRT !!!

A tényt, belátta, de nem értette meg. Nem hinném, hogy megjátszotta volna, a srác szerint a csaj őszintén segíteni akart.

Egyébként a lány is a szubjektivizmus csapdájában volt, én úgy látom.

Sajnos igaz amit írsz. Megint igaz. Jóképűség a lényeg.

Mimi Rogers-nek van egy filmje, nem jut eszembe a címe. Valami horror. Megy vidékre a lányával, kocsival, elhagyatott úton. Beszélgetnek.

a lánya : "Megismerkedtem egy sráccal"
Mimi : "Jóképű?"

Rögtön ezt kérdezte. Ennyi. Ez a lényeg. Már nevetek azon, mikor a nők elszólják magukat, 5 perc alatt egyik szavuk üti a másikat, és még csak észre sem veszik.

Incel Percek 2019.08.12. 09:37:24

@lucius01: Nem ismertem ezt a sztorit, de teljesen reális. Szerencsétlen gyerek... mondjuk belegondolva ugyanez vagyunk mi ketten is, csak nekem (és ahogy olvasom, neked sem) mutat még csak hajlandóságot sem senki a segítségnyújtásra. Persze el lehet merengeni azon is, hogy akkor a csaj miért játszotta el a nagy mártírt, aki most önzetlenül akarja kihúzni a mocsárból bajba jutott embertársát, miért nem próbálta meg vele, ha már ennyire tetszett neki a személyisége, de oly fölösleges. Tökéletes példája annak, hogy valójában egyáltalán nem a férfiak az igazi ösztönlények, hanem a nők, akiknek semmi más nem kell, mint egy jó külső.

(Sokan még a pénzt sorolják ide, bár én ezzel nem értek egyet. Nagyon kevés nő gondolkodik így, ők is többnyire a két véglet valamelyikéhez tartoznak: vagy nagyon tanulatlan, lusta, eltartót kereső nők, vagy csillogó-villogó újgazdag picsák. Minimális önbecsüléssel is rendelkező férfi a társadalmi helyzetétől és elkeseredettségétől függetlenül sem kezd egyikkel sem a két csoportból.)

lucius01 2019.08.12. 10:27:26

Nyilván a jóbarátján akart segíteni. Akart neki társat találni, valakit, aki nem ő.

Tipikus tévedés (vagy hazugság) : "másnak biztos bejössz".

A lány valószinűleg komolyan gondolta ezt, hitt ebben. Csak tévedett.

De a sztori egyben bizonyítja azt is, hogy aki nincs a helyünkben, nem élte át, nem tapasztalta ezt, az nem érti, nem hiszi el.

Ami nekünk életünk valósága, folyamatos jelene, az másnak (az ő szemszögéből) csak egy kis epizód.

Szeretek képes példákkal élni.

Adott egy társát kereső fickó. Van egy hosszú folyosó, mindkét oldalán ajtókkal. A szobákban egy-egy nő ül, aki fogadja ha tetszik neki a hősünk, és kiküldi, ha nem.

Emberünk tetszőleges sorrendben nyithat be az ajtókon. Az a nő, aki kiküldi, nem ismeri a többi szobában lévő nőtársait, nem tudhatja, hányadik próbálkozása ő a férfinak, és mennyi lehet még hátra. Csak azt tudja (és érdekli) hogy nem kell neki az adott férfi. Kiküldi.

A férfi azonban tudja, hogy mivel mindenki kiküldte, nem kellett senkinek. A visszautasítás számára folyamatos jelen. Az első ajtó előtt még volt reménye, bízott benne (a nagy számok törvénye alapján), hogy valaki csak marasztalja. Jött az első, majd a második, harmadik, tizedik pofon. És belátta, hogy bebukta az egészet. Alternatíva nélkül.

A nők mindebből semmit nem tudtak, csak azt hogy kiküldték a szobájukba lépő fickót. A férfi helyzetét, tapasztalatát meg sem ismerhették, lehet, nem is akarták (volna). A jóindulatú nők, gondolhatták, majd más nőknek bejöhet a fickó. Más szobákban szerencséje lesz.

Így lehetett a gyakoris srác lány ismerősének esetében is. Ő sem látta be a fiú helyzetének valóságát.

"...nők, akiknek semmi más nem kell, mint egy jó külső."

Ez a belépő a párkapcsolatba. Rá lehet vágni, hogy mindenkinek más jön be, de a "fajtánk" nem ezt tapasztalja.

Sokan jöttek a "szépség relatív" dumával. Ezt azonban 2 tagadhatatlan tény cáfolja:

1 - ha ez igaz lenne, nem lenne szépségipar, nem lennének modellek, manökenek, nem lehetne szépség ideál, mert a "relativitásra" nem lehet építeni.

2 - az emberek 80-90%-a ugyanazokat mondja vonzónak, és ugyanazokat mondja nem jóképűeknek. Ahogy írtad is, a jóképűek közül válogatnak a nők, hogy kinek jön be jobban az egyik, kinek a másik, de alapvetően ugyanabból a körből származnak azok, akiket eleve néznek.

3 - a hozzánk hasonlóak tapasztalatai (nőkben is!) Ismerek pár nőt, aki a kutyának sem kell, és ugyanazokat a lelki tüneteket produkálják ők is. És amiért nem kellenek senkinek, ugyanarra az okra vezethető vissza.

Az ellenkező nemnél való siker nem gondolkodás, cselekvés, viselkedés, hozzáállás, akarat, belső tulajdonság alapú, hanem a jó, megfelelő külső (ami mindig ugyanaz a kör) által kiváltott fizikális-szexuális vonzalom alapú.

Akár jóképű valaki, akár nem, az előbb felsoroltak lényegtelenek. A vonzónak nem kell normálisan viselkednie, akkor is nyerő, míg a nem helyes ha normális is, vesztes.

Lehet, hogy a következtetéseim egy kaptafára működnek, de mindig ide lyukadok ki. Tévednék? Eddig senki nem cáfolta ezt a hozzám való pozitív viszonyulásával. (párkapcsolati szempontból)
süti beállítások módosítása