Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2019. június 06. 20:49 - Incel Percek

Az igényességről

Pár perces kis szösszenet, egy látszólagos életigazság, amire a Gyakorin döbbentem rá. Egyébként emlékeztek még Tonnadonnára és Roma Anyukára? Megtudhatjátok, honnan kapták a nevüket!

Nos az egész sztori onnan indult, hogy egy teljesen irreleváns kérdés alatt elindult egy vita arról, hogy miért van ilyen sok incel (azaz bocsánat: lúzer). És jött a nagy reveláció: igénytelenek ezek a férfiak! Na most igen, korábban én is az voltam, de ezt nem is rejtettem véka alá sosem. Lógó gatya, 3 számmal nagyobb ing, szakadt póló... bazeg, olyan is volt, hogy miután leszorított az idióta papóka, taknyoltam egyet biciklivel, véres lett a térdem, és átvérzett a -természetesen lógó- nadrágom is. És én gond nélkül elmentem így egyetemre, mondom úgyse látja senki... Szóval igen, nem ismeretlen fogalom számomra sem az igénytelenség. Most természetesen csak a külső, vagy inkább testi igényességről tartok észosztást, mert a lelki és szellemi vonzata ténylegesen nagy mértékben emberfüggő.

Számomra az igényesség egyet jelent a higiéniával és egy minimális érzékkel a ruhaválasztásnál. Tulajdonképpen akár azt is leírhatom, én mitől számítva mondom egy nőre azt, hogy nem igénytelen. Nem kellenek drága ruhák, csak nagyjából álljanak jól a holmik, ne legyenek koszosak, szakadtak. Akin van felesleg, annak célszerűbbek a sötét színek és nem hátrány, ha kevés a fedetlen bőrfelülete. A hajstílust rettentő nehéz belőni, de minimális szaktanácsadást követően (értsd: itt még az általában ellenjavallt rokonok véleménye is megfelelhet) nem egy megugorhatatlan feladat. Legalább az első fogak legyenek jók, ne legyen csipás a szeme, de a kilógó takony sem esztétikus. És úgy nagyjából ennyi, nem is olyan bonyolult!

Na, hát mint kiderült, ekkorát nagyon ritkán szoktam tévedni. Megérkezett pillanatokon belül delikvensünk, aki elmondta, hogy egy férfi akkor igényes, ha edzőterembe jár, de minimum sportol, tehát a testalkatára fordítja kb. minden figyelmét. Természetesen, mondta a bölcs ember, nem kötelező sportos alakot ölteni, de ha valaki ennyire igénytelen, az ne csodálkozzon, hogy csak Tonnadonnák és Roma Anyukák vetik ki rá a hálójukat. Igen, továbbra is túlsúlyos vagyok, de akkor automatikusan igénytelen is lennék még mindig? Félelmetes látni, hogy mit értenek a címben említett szón a férfiak és mit a nők, kiábrándító, hogy az alkata határozza meg egy férfi értékét.

Remélem, mások is tanultak valamit és mások számára is az újdonság erejével hatottak ezek az inspiráló szavak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://incelpercek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214815372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hemi12 2020.02.14. 21:37:27

Szrintem a sportolás alap kellene, hogy legyen, pont úgy, mint az olvasás.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy igénytelen az, aki nem sportol.
Bár nem nagyon értem, hogy miért nem teszi.
Én a sportnak köszönhetem, hogy nem ölt meg a depresszió.
ha az ember tudja, hogy jó a teljesítménye könnyebben leszarja azt, amit a nők gondolnak.
illetve például az extrémsportok elmulasztjáka depressziót.
De tényleg!
Amikor az ember felmegy egy biciklivel egy hegyre úgy, hogy "leszarom, ha megdöglök", aztán amikor jön lefele a fák között 40-50-el azt éli meg, hogy küzd az életéért.
Egészen elképesztően jó érzés.
A küzdősportok meg legalább ennyire jók, rengeteg önbizalmat adnak.
A probléma az, hogy a nőktől valahogy senki sem várja el, hogy sportoljanak.
Pedig annyi idő alatt, amég megszárad a körömlakk, meg kisminkelik magukat egy egész fasza edzést le lehet tolni.
Ami többet ér, mint a pillanatnyi ribanckodás, és a tökéletesség látszata szerintem.
süti beállítások módosítása